4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

De Hammerdammer verliest van hoofdklasser Hengelo in beker

DEN HAM - De Hammerdammer moest het in de beker opnemen tegen hoofdklasser Hengelo dit werd een spannende strijd aan bord 1 zat W.Sijsma tegen H.Braakman dit was een zeer goede partij van Hilco en bood zeer goed tegenstand tegen op papier veel sterkere tegenstander maar speelde verdienstelijk gelijk 1-1.

Aan bord twee E. van Hattum tegen G.Drent ook dit was weer een spannende partij en wist G.Drent goed om te gaan met de situatie en haalde ook een verdienstelijke remise 1-1.

Bord 3 G.Draaisma tegen Julian Arrindell was ook een zeer boeiende partij en ging gelijk op,Draaisma kwam schijf voor maar door goed doorzetten van Arrindell en met doorbraak naar dam lijkt het de goede kant op te gaan, maar tot ieders verbazing valt de klok voor Arrindell en komt Draaisma met veel geluk weg en wint 2-0.

Bord 4 was J.Paalman tegen J.v.d Vegt in een zeer spannende partij waarin v.d Vegt een schijf achter kwam herstelde hij zich zeer goed door er een mooie combinatie uit te halen, en dit tot dam lijde Paalman moest twee schijven offeren om weer op gelijke hoogte te komen, en zodoende diende zich een mooi eindspel aan waarin Paalman heel blij mocht zijn dat het remise werd 1-1.

De hammerdammer heeft laten zien dat ze ook tegen hogere klasse zich niet hoeven te schamen, en dat Hengelo door het oog van de naald is gekropen eindstand 5-3.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›