4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Opblaastunnel voor tot de Nek in de Drek

VRIEZENVEEN - Voor editie 3 van Tot de Nek in de Drek heeft stichting Sportpromotie Twenterand een gigantische opblaastunnel laten maken in China. De tunnel “Steven Pig’s farmhouse” is meer dan 8,5 meter hoog waar de deelnemers op zaterdag 7 juli doorheen kunnen rennen. Het duurt 10 minuten om met de grote blowers deze tunnel op te zetten, een geweldig mooie blikvanger. Tot de Nek in de Drek 2018 is al maanden uitverkocht met meer dan 6000 !! deelnemers aan de start. Deelnemers en publiek komen uit heel het land om het spektakel in Vriezenveen te bewonderen.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›