4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

Prima opkomst bij TEP-avond en Bonensoeptocht WTC-Vroomshoop

VROOMSHOOP - Voor een goede voorbereiding op het nieuwe wegseizoen konden clubleden en aspirant-leden van WielerToerClub WTC-Vroomshoop afgelopen donderdag terecht bij hoofdsponsor LUVRO Tweewielers Vroomshoop voor o.a. een clinic fietsonderhoud en informatie over het fiets-programma met o.a. de twee-, drie- en meerdaagse tochten. De opkomst was prima, de sfeer gezellig. Medewerkers van Luvro gaven de nodige informatie over fietsonderhoud. Ook werd specifieke trainingsinformatie gegeven over intervaltrainingen en over fietsen op vermogen (het meten van wattages).

Op deze TEP-avond werd de geheel nieuwe outfit van WTC-Vroomshoop aan de leden gepresenteerd. Deze kwam tot stand met medewerking van hoofdsponsor Luvro Tweewielers Vroomshoop, en de co-sponsoren Kader bureau voor kwaliteitszorg, training en management Almelo, Runhart Schilderwerken Westerhaar en Fysiotherapie en Ergotherapie De Haere-Vroomshoop.

Zaterdag 10 maart vond de aftrap van het nieuwe seizoen plaats met de traditionele “Bonensoep-tocht”. Onder prima omstandigheden ging de tocht van ca 50 km richting de Duiste grensstreek en grotendeels langs de nieuwe MTB-route Sibculo (Zand en Veen). De ATB-groep heeft het reeds gerealiseerde deel van de nieuwe MTB-route Sibculo verreden. Na afloop werd er met elkaar lekkere ouderwetse bonensoep gegeten in de kantine van Sportlust te Vroomshoop.

De 2-daagse van WTC Vroomshoop gaat dit jaar naar een overnachtingsadres in het Duitse Löningen. Beide dagen wordt er circa 150 km afgelegd o.a. via de Duitse grensstreek. De 3-daagse wordt verreden in het prachtige middelgebergte met de mooie glooiende hellingen van de Eifel in het grensgebied van Duitsland en Luxemburg. De meerdaagse gaat naar het bijzondere hooggebergte van de Italiaanse alpenstreek Bormio. Hier worden de beroemde Giro-beklimmingen de Stelvio, Cavia en Mortirolo beklommen.

Dit jaar zullen er weer speciale techniektrainingen worden gehouden, zoals: interval-, sprint-, tijdrit-, klimtrainingen en een specifieke training voor het kop-over-kop rijden. Dit alles ook als voorbereiding voor de meerdaagse tochten. Ook staan er dit jaar 3 regelmatigheidsritten op het programma.

Verder zal WTC-Vroomshoop dit jaar trainingen en clinics organiseren voor de mountainbi-kers/ATB’ers. Deze gaan plaatsvinden op de reeds gerealiseerde singletracks van de nieuwe MTB-route Sibculo (Zand en Veen). Kortom een volle en drukke agenda voor de wielerclub, zie hiervoor de agenda op website: www.wtcvroomshoop.nl

Voor € 50, - per jaar is men al WTC club- en NTFU lid. Dit NTFU-lidmaatschap houdt in dat men korting krijgt bij meer dan 4000 fietstochten in Nederland, men ontvangt het mooie informatieve FietsSport Magazine 6x per jaar en een unieke “all-risk” fiets- en rechtsbijstandverzekering is inbegrepen. Via aanmelding voor de gratis nieuwsbrief op www.ntfu.nl, kun je op de hoogte worden gebracht over bijvoorbeeld fietstochten, techniek, gezondheid en kleding en nog veel meer.

Voor informatie over WTC-Vroomshoop kan men contact opnemen met secretaris Martin Lambers via telefoonnummer 0546-642192 en/of via de mail; info@wtcvroomshoop.nl en via de clubwebsite www.wtcvroomshoop.nl. Belangstellenden kunnen ook altijd op één van de trainingsavonden vrijblijvend enkele keren meefietsen. Vertrektijden zijn op de genoemde website te vinden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›