4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

AVT scholen crossrun tijdens 2e Lageveldloop

WIERDEN - Op 17 maart organiseert Atletiek Vereniging Twenterand alweer de tweede Lageveldloop van dit seizoen. Na het succes van de eerste loop, zijn de verwachtingen hooggespannen!
Wie zal er meedingen voor de prijzen in de competitie?! De Lageveldloop is een cross door het mulle zand, bos, heide en grasvelden van het mooie recreatiegebied het Lageveld in Wierden.

Hardlopers kunnen kiezen uit de volgende afstanden:

13.00u 10 kilometer
14.10u 1500 meter (jeugd) + scholen crossrun
14.30u 2500 meter
15.00u 5 kilometer

Het startschot zal deze keer niet door de ‘eigen’ mensen worden gedaan, maar door een duo dat door velen herkend zal worden en deze dag hopelijk extra speciaal zal maken!

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of op de dag zelf in het Paviljoen, tot 30 minuten voor de start van de wedstrijd! Het Paviljoen is geopend voor zowel lopers als toeschouwers, waar een kop koffie (of iets anders) genuttigd kan worden in de gezellig aangeklede ruimte!

Daarnaast zal er zaterdag 17 maart ook een sportmasseur aanwezig zijn. Na de sportieve inspanning kunnen de lopers zich melden bij Alexander Oosterveen voor een ontspannende sportmassage.

AVT SCHOLENCROSSRUN
Dit jaar wordt voor de tweede keer de ‘AVT scholencrossrun’ gehouden. Dit is een 1500 meter run voor kinderen uit groep 5 t/m 8, waarbij gestreden wordt om de wisselbeker voor de eigen school! Zowel het jongensteam als het meisjesteam maakt kans op een wisselbeker!

Een schoolteam moet bestaan uit drie tot vijf lopers van dezelfde school. Het startschot zal om 14.10u klinken, gelijk met de andere 1500 meter lopers.
Na afloop wordt het schoolklassement opgemaakt, waarbij de beste drie prestaties van elk team meetellen. Er is een wisselbokaal te winnen voor de school met het beste meisjesteam én een wisselbokaal voor de school met het beste jongensteam. Mixteams dingen mee in de competitie van de jongens.

Meer informatie is te vinden op: www.lageveldlopen.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›