4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Onderlinge competitie van De Hammerdammer

DEN HAM - In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld:

J.Arrindell tegen J.Slotman in een enerverende partij trok Arrindell aan het langste eind en won 2-0.
D.Voort speelde tegen J.Braakman waarin Braakman al gauw de boventoon voerde en Voort zijn meerdere moest erkennen in Jenne 0-2.
H.Koenderink tegen J.v.d Vegt was een mooie partij waarin Koenderink in het begin van de partij een schijf achter kwam, en deze schijf speelde hem de hele partij parten en moest hij dan ook op het eind bekopen met verlies 2-0.
W.Bouwhuis nam het op tegen nieuwkomer K.Meuleman in een zeer boeiende partij waarin ze beiden goed aan elkaar waren gewaagd kwam Bouwhuis in het midden spel op een schijf voorsprong, maar Meuleman verzette zich met hand en tand en na bijna vier uur spelen kwam er geen winnaar uit de strijd het werd uiteindelijk remise 1-1.

Voor de beker werd er een halve finale afgewerkt tussen G.Drent en H.Braakman dit was een interessante partij waarin Braakman langzamerhand in de partij de overhand kreeg en deze ook niet meer afstond, waardoor Drent genoegen moest nemen met verlies 0-2 en gaat Braakman de finale spelen tegen Mollink.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›