4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

Michel Ligt nieuwe trainer Amicitia

VRIEZENVEEN - Michel Ligt wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer/coach bij korfbalvereniging Amicitia in Vriezenveen. Ligt komt als trainer over van het Enschedese EKC Nääs, uitkomend in de 2e klasse. Hij wil graag weer terug naar een hoger niveau en wel de overgangsklasse. Als korfballer en trainer heeft hij ruime ervaring. Ligt heeft als trainer veel hoofd- en overgangsklasse ervaring opgedaan bij onder andere Oost Arnhem, Dindoa en KVZ.

Zowel het bestuur als de Technische Commissie van Amicitia zijn blij met de bereikte overeenstemming. Dit is goed voor de vereniging en voor de jonge selectie, waardoor volgend seizoen wederom topkorfbal in Vriezenveen gespeeld kan gaan worden.

Met deze aanstelling is de technische staf van Amicitia in het komend seizoen compleet. Edgar Korf blijft trainer van Amicitia 2.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›