4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

WTC-Vroomshoop Opening Wielerseizoen 2018 met presentatie nieuw clubshirt

VROOMSHOOP - Men kan er niet omheen, de vrij koude winterperiode is nagenoeg voorbij, de temperaturen gaan langzaam omhoog, het lang verwachte voorjaar komt eraan en daarom denkt men bij de WielerToerClub WTC-Vroomshoop alweer aan het nieuwe komende wegseizoen. De clubleden worden verzocht op donderdag 8 maart aanstaande vanaf 19.30 uur bij hoofdsponsor LUVRO Tweewielers aan de Linderflier 10 te Vroomshoop aanwezig te zijn om kennis te nemen van de complete clubinformatie/programma 2018. Aan de leden zal deze avond het nieuwe clubshirt met een geheel nieuwe layout worden gepresenteerd met de nieuwe sponsoren.

Zaterdagmiddag 10 maart is dan de eerste clubdag van het nieuwe seizoen met de traditionele “Bonensoeptocht”. De race weggroep zal een tocht fietsen van ca 50 km en de ATB-groep zal een tocht maken over het reeds gerealiseerde deel van de nieuwe MTB-route Sibculo (Zand & Veen). Na afloop van beide tochten kan er genoten worden van heerlijke bonensoep in de kantine van voetbalclub Sportlust op het sportpark De Bosrand te Vroomshoop.

Voor € 50, - per jaar is men al WTC clublid en via de club aangesloten bij de NTFU. Dit NTFU-lidmaatschap houdt in dat men korting krijgt bij meer dan 4000 fietstochten in Nederland, men ontvangt het mooie informatieve FietsSport Magazine 6x per jaar en een unieke “all-risk” fiets- en rechtsbijstandverzekering is inbegrepen. Via aanmelding voor de gratis nieuwsbrief op www.ntfu.nl, kun je op de hoogte worden gebracht over bijvoorbeeld fietstochten, techniek, gezondheid en kleding en nog veel meer.
Belangstellenden omtrent verdere informatie van de wielerclub WTC-Vroomshoop kunnen donderdagavond ook terecht bij LUVRO Tweewielers te Vroomshoop. Deze avond staat daarom speciaal in het teken van race en ATB. Zo is er een clinic onderhoud van ATB- of racefiets en een mogelijkheid tot fietsmeting.

Ook kan men contact opnemen met secretaris Martin Lambers via telefoonnummer 0546-642192 en/of via de mail: info@wtcvroomshoop.nl of de clubwebsite www.wtcvroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›