4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Vroomshoopse Boys een helft sterk tegen Enter Vooruit

VROOMSHOOP - Op de Bosrand liet Vroomshoopse Boys tegen Enter Vooruit, subtopper in de tweede klasse, goed veldspel zien in met name het eerste half uur. Jos Hutten scoorde twee keer namens de Boys en met deze dik verdiende 2-0 voorspong werd gerust. Door de vele wissels werd het ritme bij de thuisploeg echter gebroken. Doordat Enter Vooruit in de tweede helft bewust wat defensiever ging spelen, werden steeds minder openingen gevonden door Vroomshoopse Boys. In de tegenstoot scoorden de gasten uit Enter in de 57ste minuut. Tien minuten voor tijd leidde een overtreding op Boys-verdediger Robin Drenthen de 2-2 in. De arbiter van de dienst schatte dat niet goed in, zodat Enter Vooruit goedkoop aan de gelijkmaker kwam. De eerste helft van de Boys bood echter genoeg positieve aanknopingspunten om zaterdag met een goed gevoel naar de Polder af te reizen om daar uit te komen tegen DSV Dronten.

Aan het einde van dit seizoen beëindigt Arjan Paters zijn werkzaamheden als assistent-trainer van de A-selectie van Vroomshoopse Boys. Deze gepassioneerde clubman pur sang heeft die klus vele seizoenen gedaan en dat met veel succes. Ook was Arjan Paters enkele malen eindverantwoordelijk voor het eerste elftal door het tussentijds vertrek van hoofdtrainers.

Gelukkig blijft de huidige assistent van de A-selectie voor Vroomshoopse Boys behouden. De werkzaamheden als hoofd opleiding, die samen met Tim van der Kolk worden verricht, worden uitgebreid ingaande het seizoen 2018-2019. Daardoor blijft Arjan Paters zijn aandeel leveren in de opleiding van jeugdspelers, in feite de levensader van de voetbalvereniging Vroomshoopse Boys.

Kandidaten voor de functie van assistent-trainer van de A-selectie kunnen hun belangstelling kenbaar te maken. Als opleidingsvoorwaarde geldt bij voorkeur TC III (Uefa C). Het gehele profiel is op de website van Vroomshoopse Boys terug te vinden: www.vvvroomshoopseboys.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›