4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

De Hammerdammer sinds 30 jaar weer met twee teams in bekercompetitie

DEN HAM - In de afgelopen 30 jaar was het nog nooit voorgekomen dat er twee teams van de hammerdammer mee deden aan het provinciale beker kampioenschap, maar dinsdag 27 februari 2018 was het zover. Na loting door de bond kwam er als wedstrijd de Hammerdammer 1 tegen Hammerdammer 2, en als uitspelende ploeg had de Hammerdammer 2 al een voorsprong op het eerste want de koffie hoefden ze niet te betalen, die was voor de thuisploeg, en toen gingen de wedstrijden van start.

Bord 1 J. Arrindell tegen J. Braakman hoewel Jennie zich goed verzette kwam ze al gauw enkele schijven achter en verloor verdiend 2-0
Bord 2 was G.Mollink tegen J. Slotman in een boeiende partij moest Slotman toch zijn meerdere erkennen in Mollink 2-0.
Bord 3 H. Braakman tegen J. v.d Vegt was een spannende partij waarin Braakman halverwege op een schijf voorsprong kwam v.d Vegt verzette zich goed en zag jammer genoeg een mooie slagzet over het hoofd om alsnog remise er uit te halen, en dus ging de winst naar Hilco 2-0.
Bord 4 ging tussen W. Bouwhuis en Jannie Bonthuis in een fel verwikkelde strijd moest Jannie toch zijn meerdere erkennen in Bouwhuis 2-0.

Door deze 8-0 nederlaag gaat de Hammerdammer 1 door maar heeft het tweede team ondanks verlies toch genoten van de avond, en dat er historie was geschreven bij de club.

In de onderlinge competitie werd de volgende wedstrijd nog gespeelt, H.Koenderink tegen D.Voort 2-0

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›