4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

Alan Burchartz nieuwe hoofdtrainer T.O.P. Vroomshoop

VROOMSHOOP - Het bestuur van Korfbalvereniging T.O.P. is verheugd te kunnen melden dat er voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer is gevonden in de persoon van Alan Burchartz uit Hengelo. Burchartz doorliep in het verleden alle selectieteams van Groen Zwart uit Borne en Zwart Wit uit Delden. In de hoogtijdagen dat DOS-WK uit Enschede in de korfballeague uitkwam, speelde hij ook op dit niveau. Nadat hij af-scheid had genomen als speler werd Burchartz hoofdtrainer bij H.K.C. uit Hengelo. Ook was hij interim-trainer bij Overgangsklasser A.K.C. uit Almelo. Burchartz volgt na dit seizoen Gert Schorn op die na vier jaar afscheid neemt van T.O.P.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›