4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

SDO 2 speelt dramatische wedstrijd

Na een rust van de week moest SDO 2 eindelijk weer aantreden, de tegenstander van vandaag was DOS WK dat op de een na laatste plek staat waarbij SDO 2 op de laatste plek staat. Het was een wedstrijd die sowieso gewonnen moest worden om van die laatste plek af te komen en nog kans te willen maken op de 6e plek. Aan het inschieten lag het niet, iedereen was scherp en zelfs de wissels waren scherp.

Om 14:05 floot de scheidsrechter de wedstrijd in, na 10 minuten viel het eerste doelpunt van de wedstrijd het was DOS wk dat de wedstrijd opende en al snel het voor touw nam. Na de eerste 2 doelpunten aan de kant van de tegenstanders leek SDO te slapen. Het ene doelpunt viel na de ander en SDO kon daarop niet antwoorden. Het waren zure minuten voor de oranjehemden en de wedstrijd was in de eerste helft al merendeels beslist. Rust stand: 13-4

De oranjehemden betraden de kleedkamer, maar al gauw werden de koppen bij elkaar gestoken en gingen we met een opgeheven hoofd de 2e helft in.

De tweede helft werd geopend door 2 doelpunten van de oranjehemden en dit gaf al gauw een positieve boost. Echter wist DOS wk zakelijk mee te scoren en toch hield SDO stand het wedstrijd beeld van de 1e helft was allang vergeten en dat zag het publiek van zowel SDO als DOS wk ook. Eindstand: 10-20

Het was niet de beste wedstrijd dat SDO gespeeld heeft. Volgende week zullen de oranjehemden door de weeks thuis aan moeten treden tegen de nr. 6 van het klassement Olympus. SDO zal hoe dan ook deze wedstrijd moeten winnen om van de laatste plaats af te komen. Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 21 februari om 20:30 uur in sporthal ‘De Klaampe’ te Westerhaar.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›