4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

Korfbalvereniging TOP viert feest!

VROOMSHOOP - Afgelopen week heeft er een team van TOP uit Vroomshoop het kampioenschap binnen kunnen halen. Met een zaal vol supporters zat de sfeer er goed in en wist de B1 maar liefst een wedstrijd voor het einde het kampioenschap al binnen te slepen door de winst van 11-5 op Thrianta uit Hoogeveen. De B1 werd voor aanvang van de wedstrijd van het 1e team van TOP gehuldigd. Verder werden er nog 2 mannen in het zonnetje gezet. Merijn van der Schee en Raymon Plekkenpol hebben afgelopen week allebei hun Scheidsrechter diploma gehaald en mogen vanaf nu officieel wedstrijden gaan fluiten voor TOP

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›