4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers winnen bijna alle uitwedstrijden

VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend speelde Peatminers uitwedstrijden. Peatminers lieten in alle klasse zien dat ze mee strijden om de punten. Vrijdag namen beide heren teams de punten mee uit Enschede en zaterdag werden de punten op diverse plekken in oost Nederland opgehaald. In Hardenberg speelde de jongste Peatminers een toernooi, hier lieten de jongste leuke dingen zien. Hierbij twee van de verslagen van de coaches.

Amica 4 - Peatminers MSe2 ->Eindstand 50-56
Peatminers tweede heren team mocht vrijdagavond in Enschede aantreden tegen het vierde team van Amical. Peatminers liepen de eerste helft door de foutenlast iets achter de feiten aan. Het derde kwart maakte de Peatminers het verschil en werd de achterstand een kleine voorsprong. Het vierde kwart probeerde Amical een full court press maar hier hadden Peatminers geen problemen mee en konden de wedstrijd rustig uitspelen. Een leuke sportieve wedstrijd die erg goed gefloten werd.

Uitsmijters – Peatminers VU16 - > eindstand 63-74
Op zaterdag 3 februari mocht Peatminers aantreden tegen Uitsmijters uit Almelo, de meiden wisten dat het een belangrijke wedstrijd was als ze nog mee willen strijden om het kampioenschap. De wedstrijd begon wat stroef , het ging gelijk op. Het tweede kwart kwamen we op een lichte voorsprong , waar door de meiden wat meer hoop kregen in de overwinning . Na de rust begonnen we weer een beetje stroef en kwamen we ongeveer 8 punten achter, maar het team liet veerkracht zien in het vierde kwart met goede hulp van de bank liep Peatminers steeds verder uit.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›