4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

WielerToerClub Vroomshoop houdt 5 februari ledenvergadering 2018

VROOMSHOOP - Op maandag 5 februari houdt WielerToerClub Vroomshoop haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze begint om 20.00 uur in de kantine van voetbalclub Sportlust, op het sportpark de Bosrand aan de Flierdijk 5 te Vroomshoop. Hierbij zal worden teruggeblikt op weer een succesvol verlopen en vooral goed bezocht toerfietsseizoen 2017. Natuurlijk zal er vooruitgekeken worden naar het nieuwe fietsseizoen 2018. Tijdens de ledenvergadering zal worden bekendgemaakt wat het programma is van de twee- , drie- en vijf-meerdaagse tochten en het complete programma aan club- en trainingstochten voor 2018. Verder wordt er aandacht geschonken aan de jubilarissen bij de club.

Net als vorig jaar is het tweede deel van de ledenvergadering een informatief gedeelte.
Ditmaal verzorgt clublid Wim Runhart uit Westerhaar een presentatie. Wim zal uitleg geven over de realisatie van de nieuwe MTB-Route Sibculo (Zand & Veen) welke momenteel volop in aanleg is. WTC- Vroomshoop is vorig jaar in de organisatie en realisatie van deze route gestapt. Deze ca 25 km lange route komt tot stand in samenwerking met Routenetwerken Twente en zal een openbare route worden.

Ook aspirant-leden en overige geïnteresseerden m.b.t. de activiteiten van WTC-Vroomshoop zijn vanaf 21.00 uur (in de pauze van de ledenvergadering) van harte welkom bij deze presentatie.
Op de clubwebsite www.wtcvroomshoop.nl vindt u meer informatie over WTC Vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›