4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Clinic voor beginnende lopers bij Loopgroep De Zandstuve

VROOMSHOOP - Loopgroep De Zandstuve biedt beginnende lopers die het nieuwe jaar goed willen beginnen een hardloopcursus van de Atletiekunie aan. Onder de noemer Yakult Start To Run krijgen de deelnemers voor 49,50 euro zeven weken professionele begeleiding om op een verantwoorde manier te leren hardlopen. De loopclinic begint op zaterdag 17 februari. Inschrijven kan via loopgroep-dezandstuve.nl.

Een nieuw jaar begint vaak met goede voornemens, merkten ze ook bij Loopgroep De Zand-stuve. Daarom houden ze al enkele jaren hardloopclinics voor startende lopers, sinds vorig jaar onder de noemer Start To Run. “Dat bleek een schot in de roos”, vertelt looptrainer Jacqueline Davenschot. “Bijna twintig lopers begonnen aan de clinic. Elke week voelden ze zich fitter, verloren ze kilo’s en konden ze het beter volhouden. Geweldig om te zien.”

Loopmaatjes
Volgens Davenschot is het samenlopen onder goede begeleiding het grote voordeel van de clinic. “Je motiveert elkaar en krijgt goede uitleg over de juiste loophouding en -techniek. We vertellen van alles over de juiste hardloopuitrusting en ook over geschikte voeding. We helpen de deelnemers op weg met een eigen schema, zodat ze doordeweeks zelf kunnen lopen. Vaak maken deelnemers zelf een loopafspraak met hun nieuwe hardloopmaatjes!”

Deelname
Deelnemen aan de Yakult Start To Run-hardloopcursus kost € 49,50 (42 euro per persoon als je je met z’n tweeën aanmeldt). Hiervoor krijgen de deelnemers onder meer zeven weken looptraining onder begeleiding van een professionele trainer, huiswerkondersteuning via de Start To Run App en een mooi hardloopshirt. Na zeven weken kunnen de deelnemers onge-veer 25 minuten non-stop hardlopen. Inschrijven kan via loopgroep-dezandstuve.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›