4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Goed spelend DETO Twenterand doet zichzelf tekort tegen RKZVC

VRIEZENVEEN - Op een mooi sportpark ‘De Greune Weide’ in het pittoreske Gelderse plaatsje Zieuwent speelde DETO zaterdag een nuttige oefenpotje tegen zondag eersteklasser RKZVC. Een goed spelend en makkelijk combinerend DETO deed zich in deze wedstrijd zelf tekort door het veldoverwicht en het goede spel niet uit te drukken in de score. DETO miste de overtuiging in de afronding waardoor veel aanvallen in schoonheid stierven en de nodige kansen om zeep werden geholpen. Was de wedstrijd voor rust nog enigszins in evenwicht, na rust was DETO duidelijk de bovenliggende partij en kwam RKZVC er voetballend niet meer aan te pas. De einduitslag van 1-0 deed het wedstrijdbeeld dan ook geweld aan want als er één ploeg recht had op de winst deze wedstrijd dan was dat DETO.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›