4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Tim Nijzink nieuwe trainer Voorwaarts

Voorwaarts heeft een nieuwe trainer. Tim Nijzink zal het komende seizoen de eerste selectie van Voorwaarts trainen. Tim is met 33 jaar de jongste trainer ooit bij Voorwaarts en heeft op dit moment Den Ham O19 onder zijn hoede. Hij is bezig met de opleiding Uefa B/trainer coach II en loopt stage bij zijn club Den Ham.

Nijzink heeft jarenlang in het eerste van Den Ham gespeeld en was daar spits van het team. Door een slepende blessure heeft hij vorig jaar zijn actieve voetbal carrière opgegeven en traint hij nu de jeugd van Den Ham.

Voorwaarts is voor hem een grote stap in zijn prille trainers loopbaan maar insiders geven aan dat Tim een gedreven, enthousiaste en talentvolle trainer kan worden. “We zijn blij dat we Tim als nieuwe trainer hebben gevonden” aldus voorzitter Aalderink. “We hebben het volste vertrouwen dat hij bij onze vereniging past en spelers beter kan maken”.

Tim en Voorwaarts zijn een overeenkomst aangegaan voor 1 seizoen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›