4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

Gert Schorn en T.O.P. na vier jaar uit elkaar

In goed onderling overleg hebben trainer Gert Schorn uit Almelo enerzijds en het bestuur en de technische commissie van T.O.P. uit Vroomshoop anderzijds, besloten om de samenwerking aan het einde van het nu lopende seizoen te beëindigen. Gert Schorn is dan vier jaar trainer/coach van de selectie van T.O.P. geweest. Ondanks de nog steeds prima samenwerking, leek het zowel Gert Schorn als T.O.P. toch beter om na een periode van vier jaar een punt achter de samenwerking zetten. Zowel de Vroomshoopse korfbalclub als Gert Schorn hebben uitgesproken het seizoen optimaal te willen afmaken.

Foto: Het eerste team van T.O.P. uit Vroomshoop met rechts Gert Schorn”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›