4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Twee Peatminers U12 teams kampioen

Peatminers had dit weekend thuis en uitwedstrijden. Twee u12 teams zijn kampioen geworden en het heren team deed goede zaken tegen Amical uit Enschede.

The Valley Bucketeers V12-1 - Peatminers X12-1 ->49-63
Op vrijdag speelden de jongens X12-1 in Nijverdal tegen de nummer 2 in de competitie. De jongens uit Vriezenveen staan zelf eerste en dit was de wedstrijd voor de eerste plaats en de winnaar zou winter kampioen zijn. Spijtig genoeg traden de jongens aan met z’n zessen vanwege een zware blessure van een van de spelers. De jongens wisten dat ze “moesten” winnen en gingen er vol voor. Op de tweede periode na, hebben de Vriezenveners overtuigend gespeeld en kwam de overwinning niet in gevaar. Ze waren erg blij met de hard bevochten winst en hebben nu alle wedstrijden gewonnen.

Peatminers MSE2 - Amical MSE3 ->47-26
De heren van Peatminers speelde afgelopen vrijdag in de semi-permanente hal tegen het derde team van Amical. Het eerste kwart was de verdediging nog niet op orde en de aanval niet op schot. Doordat Amical ook weinig raak schoot was de schade beperkt tot 10-10. Vanaf het tweede kwart stond de verdediging als een huis en de aanval werd gestructureerd en vaker succesvol. Met 8-2 in het tweede kwart en 10-9 in het derde kwart waren de heren op stoom. Het vierde kwart lukte bij Peatminers alles en walste ze over de vermoeide heren uit Enschede heen. Met 19-5 in het vierde kwart werd de ruime winst van 47-26 gehaald.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›