4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

Overtuigende zege van superleagueteam café Kremer

Op zaterdag 2 december moest het superleagueteam van café Kremer het opnemen in Markelo tegen Toornsmit. Om 10.45 uur werd er verzameld bij café Kremer en werd er eerst effe een bakkie koffie genomen en toen iedereen aanwezig was kon er om 11.15 uur vertrokken worden naar Markelo. Marieke Vos was onze chauffeur die ons veilig naar onze bestemming mocht brengen en weer ophalen.

Captain Dinand had de beschikking deze dag over Christian Kist, Bennie Gerrits, Michael Stoeten, Fabian Roosenbrand, Alexander Pas en Bart Blokhuis. Tegen de klok van 12.00 kwam het team aan. Na wat handen geschud te hebben en wat pijlen ingegooid te hebben werd er begonnen aan de wedstrijd.

Dinand begon met Bennie, Christian, Fabian en Michael in de round robin. Na 3-0 achter kwamen de Kremerboys terug en namen een 4-3 voorsprong. Daarna ging het over en weer, 5-4, 5-6. Toornsmit wist er nog 6-6 van te maken maar daarna pakte Kremer 3 legs op rij en wist zodoende de round robin te winnen 9-6. Bennie en Fabian 3x, Christian 2x en Michael 1x.

Daarna volgden de 4 singles, dezelfde spelers bleven staan en Fabian mocht beginnen tegen Henri Smit. Fabian won met 4-0, Michael moest daarna tegen Remi Schildkamp en Michael won ook 4-1, de derde single ging tussen Christian en Niels Grooters, Christian won deze met 4-1 mede dankzij een mooie 12 darter. Het stond nu 4-0 voor Kremer en Bennie mocht proberen er 5-0 van te maken. Hij speelde tegen Lesley Geertsma en deze werd pas in de zevende leg beslist. Bennie kreeg 1 matchpijl op 106, maar helaas miste hij deze. Lesley wist zijn dubbel wel te gooien en zo het eerste punt te pakken voor Toornsmit. 4-1.

De eerste twee koppels waren die tussen Christian/Bennie tegen Niels/Lesley en Fabian/Michael tegen Henri/Remi. Beide koppels werden gewonnen. Christian/Bennie wonnen met 3-0 en Fabian/Michael wonnen met 3-2. Door deze 2 overwinningen was de wedstrijd ook gewonnen 6-1 stond het nu.

Dinand haalde Fabian eruit en verving hem door Bart erin te zetten. De twee resterende koppels werden helaas beide met 3-2 verloren. Het laatste punt kon nog worden binnen gehaald met de solo wedstrijd en deze mocht Bart spelen. Hij deed dit voortreffelijk door zijn tegenstander invaller Andor Kolenbrander te verslaan met 4-1. Eindstand werd zodoende 7-3 voor café Kremer.

Door de andere uitslagen heeft Kremer weer aansluiting bij de top 3 in de overgangsklasse . Christian Kist 126 en 2x 180, Fabian/Michael/Bart ieder 1x 180. Op zaterdag 16 december komt Legend Sneek op bezoek in café Kremer. Aanvang 13.00 uur en supporters zijn van harte welkom.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›