4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

De Hammerdammer lijdt een gevoelige nederlaag tegen koploper Witte van Moort

G.Endeman nam het op tegen G.Hessing en hield lang stand maar werd in het eindspel toch in de hoek gedrukt en verloor met 0-2.

G.Mollink nam het op tegen B.Lawant na een spannende partij waarin G.Mollink de betere papieren leek te hebben kwam hij in het eindspel net te kort om de overwinning te pakken en eindigde dit duel in 1-1.

J.v.d Vegt speelde een mooie partij tegen B.Nieboer ze lieten beide weinig toe alleen kwam B Nieboer in geweldige tijdnood en daarom werd het besloten met een remise 1-1.

G.Drent ging in zijn partij tegen K.Meuleman ook goed van start al kon hij halverwege geen weerstand bieden tegen een slagzet, zodoende kwam hij een schijf achter maar bleef zich in de partij vast bijten en na een spannend eindspel kwam hij toch nog remise overeen 1-1.

J.Arrindell speelde zijn partij tegen R.Schippers en dit was van beide kanten een aanvallende partij wat spanning opleverde, lange tijd zag het er naar uit dat het in remise zou eindigen, maar door een klein foutje van Arrindell kon Schippers toch met de winst aan de haal gaan 0-2.

W.Bouhuis speelde zijn partij tegen B.Hessing na lange tijd gelijk op te gaan maakte Bouwhuis een fout en was de partij gelijk over en won B.Hessing de partij.

Dus gingen de mensen uit westerhaar met een 9-3 winst tevreden terug.

In de onderlinge competitie werden nog de volgende partijen gespeeld:
Jennie Braakman tegen Janny Bonthuis 0-2
J.Slotman tegen D.Voort 2-0

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›