4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers U10 spelen lekker toernooi

De U10 teams van Peatminers konden zich zaterdag in Rijssen weer lekker uitleven in de minicompetitie. Deze competitie wordt in toernooivorm gespeeld. In totaal dertien teams zijn verdeeld over 3 poules. De poule indeling wordt elk toernooi bepaald op basis van de uitslagen van het vorige toernooi. Zo spelen de teams altijd op een redelijk gelijkwaardig niveau en worden er veel spannende wedstrijden gespeeld. Voor elk team stonden er zaterdag drie wedstrijden op het programma.

De meiden laten elke keer weer flinke vooruitgang zien. En dat werd in Rijssen beloond met een plek in de hoogste poule. Dat is op zich al een knappe prestatie voor deze jonge, eerstejaars U10 speelsters. Alle drie wedstrijden gingen verloren. Maar met het spel wat de meiden lieten zien hadden ze meer verdiend. Technisch deden de meiden niet onder voor de andere teams. Het verschil werd zaterdag gemaakt doordat de tegenstanders fysieker en groter waren. Al met al speelden ze weer een erg goed toernooi!

De jongens speelden hun wedstrijdjes in de derde poule. Met goed samenspel werd de eerste tegenstander vrij eenvoudig verslagen (14-4). In de tweede wedstrijd lieten de jongens de verdediging wat los. Deze wedstrijd verloren ze dan ook. In de derde wedstrijd pakten ze de draad weer op en werd de tegenstander met 18-8 opzij gezet. Ook voor de jongens dus een goed toernooi, waarin ze lieten zien dat ze steeds beter samenspelen en ook al goed kunnen verdedigen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›