4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

SDO A1 verliest van KIOS ’45 A2

Helaas een tegenslag voor SDO A1. In de eerste helft viel het allemaal een beetje tegen voor SDO en was het al snel 3-0 voor KIOS’45. Daarna was SDO aan de beurt en het leverde al snel 2 doelpunten op. De thuisploeg was de eerste helft iets sterker dan de bezoekers. Zo gingen de Sibculoërs de rust in met een 6-2 voorsprong.

SDO kreeg in de rust een oppepper van de coaches en ging met volle moed de tweede helft weer in.
De SDO’ers kwamen moeilijk op gang want al snel vielen er bij de thuisploeg twee doelpunten waardoor het 8-2 werd. Maar toch gaf SDO de moet niet op, en werd het na een tijdje 10-6. Het werd steeds spannender en SDO kwam weer dichterbij. In de slotfase werd het 10-8. Met het goed dichthouden van de verdediging en de zovele kansen van de aanval, was er nog hoop voor de Westerhaarders. Helaas bleek het gat toch te groot en scoorde KIOS’45 het laatste doelpunt.
Einduitslag KIOS ’45 A2 – SDO A1 11-8

Volgende week zaterdag, 25 november, speelt SDO A1 in Hengelo tegen koploper HKC A3.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›