4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

RSC Rossum wint opnieuw Jumbo OldStars Twenterand-wandelvoetbaltoernooi

Op het kunstgras van het sportcomplex Het Twistveen in Westerhaar-Vriezenveensewijk kwamen twaalf teams in actie bij het tweede wandelvoetbaltoernooi in successie van de OldStars Twenterand. Het spelplezier spatte er onder zonnige omstandigheden af bij de sportieve senioren, die hun beste beentje voortzetten. SC Rossum heroverde de Jumbo-wisselbokaal door in de finale met 4-0 van Twenterand 2 te winnen. Het andere team van gastheer Twenterand won in de strijd om het brons met 3-0 van ASV Aadorp, terwijl Rood-Wit Veldhoven als vijfde eindigde. Namens de organisatie bedankte Hans Nieboer de pakweg 100 deelnemers voor hun inzet en sportiviteit en de scheidsrechters voor hun vakkundig optreden. In het clubhuis van vv Voorwaarts, de thuishaven van de OldStars Twenterand, reikte sportwethouder Martha van Abbema van de gemeente Twenterand de prijzen uit aan de winnaars. Dat was de opmaat van een gezellige derde helft als afsluiting van een volop geslaagd wandelvoetbaltoernooi.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›