4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Vrouwen BV Peatminers slepen de winst binnen!

Afgelopen weekend had BV Peatminers weer veel thuiswedstrijden op het programma staan, met geduchte tegenstanders. Dit resulteerde in spannende wedstrijden. Hierbij twee verslagen waarbij het om het laatste punt ging.

Peatminers VSE 1 – D.B.V. Arriba VSE 1 -> 48-47
Zaterdag speelden de dames tegen Arriba uit Enschede. Volgens de statistieken zat er een kleine kans in om deze wedstrijd te winnen. Peatminers begon vol goede moed aan de wedstrijd maar moest helaas toezien dat het direct op een achterstand kwam te staan. De verdediging stond wel goed maar de aanval liep voor geen meter het eerste kwart. In het tweede kwart ging het al beter, snelle fast-breaks deed ook Arriba doen toekijken. In de rust was de achterstand al weer een eindje ingelopen en stonden we nog maar 6 punten achter, alles was dus nog mogelijk. In de rust is er ingepeperd dat we alleen voor de winst gaan vandaag dus de tweede helft een tandje erbij op. Het derde kwart ging niet zoals het gepland was en werd de achterstand weer groter.
Het vierde kwart hield Peatminers het hoofd koel en liepen de aanvallen super. Arriba vergat te scoren en raakte lichtelijk geïrriteerd, waar Peatminers mooi van kon profiteren. Na het eindsignaal stond er 48-47 op het scorebord. Een geweldige en spannende wedstrijd met een overwinning tot resultaat.

Peatminers V16 – Pluto V16 1 -> 46-45
Afgelopen vrijdagavond speelden de meiden van U16 van Peatminers thuis tegen Pluto 1. Gezien de stand in de competitie beloofde het een spannende wedstrijd te worden. De eerste paar punten waren voor Pluto. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. De meiden van Peatminers waren gebrand om deze wedstrijd van de koploper te winnen. Dit was terug te zien in het spel. De meiden vochten voor elke bal en elk punt tot de laatste seconde. Met nog ruim één minuut op de klok stonden beide teams naast elkaar; 45-45. Door één rake vrijeworp stonden de Peatminers één punt voor. Deze voorsprong hebben ze weten vol te houden tot het eindsignaal.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›