4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

De Hammerdammer lijdt eerste verlies in de competitie, Eelen en Rhaan was te sterk.

De hammerdammer begon dramatisch W fokkert moest tegen J van de Vegt en deze blunderde na nog geen 20 zetten te hebben gedaan deze black out kwam hij niet meer te boven en verloor 2-0 .

J. Braakman nam het op tegen N.Atasio in het begin gaf Jennie goed partij maar door een mooie zetslag bereikte Atasio een dam en kon de partij uitspelen en won 0-2.

L.Habbus nam het op tegen J.Arrindell dit was een gelijk opgaande strijd en eindigde dus zoals hij begon in een gelijke stand 1-1.

D.Hendrik speelde tegen W.Bouwhuis en in een gelijk opgaande strijd nam Bouwhuis steeds meer het iniatief, en kwam door een fraaie combinatie tot dam, daarna probeerde Hendriks het nog even maar moest toch opgeven 0-2.

J.Bargman tegen G.Drent was een mooie partij en geen van beiden wou toe geven en zo ontstond er een hele mooie patstelling, die uit eindelijk uitmondde dat Bargman geen zet meer kon doen of hij moest offeren, en gaf daarom de partij op en won Drent met 0-2.

Aan het eerste bord zat J.Podt tegen G.Mollink in een hele mooie spannende partij waarin het leek dat Mollink er iets beter voor stond kwam Podt verrassend beter uit het eindspel door een foutje van Mollink won deze de partij 2-0 en werd de hammerdammer met een 7-5 nederlaag terug gestuurd naar den ham.

In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld,
D.Voort – W.Bouwhuis 0 - 2
G.endeman – J.v.d.Vegt 2 - 0
G.Mollink – J.Bonthuis 2 - 0
G.Drent – J.Slotman 2 - 0 (halve finale beker)
J.Kooman – G.Mollink 2 - 0

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›