4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

De kop is eraf!

Afgelopen zondag maakten Springendal Set-Up'65 en Team Eurosped er een feestje van voor liefhebbers van topvolleybal. In een spannende vijfsetter lukte het Team Eurosped de wedstrijd te winnen en de eerste punten van het seizoen te scoren.

Aanstaande zondag 29 oktober volgt alweer de tweede thuiswedstrijd. En weer kunnen we spreken van een derby. Misschien een wedstrijd met iets minder historie maar daarom niet minder interessant. Regio Zwolle Volleybal staat verrassend hoog in de competitie en heeft tijdens de voorbereiding op dit seizoen al laten zien waarom dat is. Team Eurosped weet dus wat ze te wachten staat.

Als je er afgelopen zondag bij was, dan weet je ook waarom je er aanstaande zondag weer bij moet zijn. Was je er niet bij, dan heb je aanstaande zondag de gelegenheid om kennis te maken met topvolleybal in een sfeervolle ambiance. Hoe dan ook, een liefhebber van topvolleybal is er zondag 29 oktober gewoon bij. We rekenen op je aanwezigheid en uitbundige steun aan Team Eurosped.

TEAM EUROSPED - REGIO ZWOLLE VOLLEYBAL

Datum: 29 oktober 2017
Aanvang: 15:30 uur
Locatie: Het Punt - Vroomshoop

Entreeprijzen:
Volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder: €4,00
Kinderen tot 14 jaar: €1,00
Voor groepen en clubs die met 20 personen of meer komen, gelden speciale toegangsprijzen. Aanmelding vooraf is hiervoor noodzakelijk. Stuur een mail voor meer informatie naar wimolsman@teameurosped.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›