4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

Kremer wint in Staphorst van de Dissel

Op zaterdag 14 oktober moest het superleagueteam van café Kremer in de overgangsklasse uit spelen in Staphorst tegen de Dissel. Kremer was nog ongeslagen, 1x gelijk en 1x winst, en wilde dit graag zo houden. Om 10.30 uur kwamen de spelers bij elkaar in café Kremer en om 11.00 uur vertrok men naar Staphorst. Het team bestond uit Bennie Gerrits, Fabian Roosenbrand, Alexander Pas, Marcel Beernink, Michael Stoeten, Cor Zorgdrager, Bart Blokhuis.

Om 11.40 kwam het team aan in café de Dissel om iedereen te begroeten en tot de klok van 13.00 uur lekker ging ingooien om dan te beginnen aan de partij. Bennie die de opstelling deed omdat Dinand de captain verhinderd was, liet in de roundrobin en in de singles Fabian, Cor, Michael en Alexander spelen.

De roundrobin werd met 9-6 gewonnen, Fabian 3x; Michael,Cor en Alexander 2x. De eerste single was het Fabian tegen Klaas Hooikammer en Fabian won met 4-2. De tweede single ging tussen Cor en Henk Dozeman, deze werd verloren met 4-2. De derde partij ging weer naar Kremer doordat Michael met 4-1 won van Arjan Konterman. De laatste single werd helaas weer verloren, Alexander verloor met 4-2 van Jarno Braamskamp. Tussenstand was 3-2 voor Kremer.

Nu volgden de vier koppels en werd er gewisseld bij Kremer, Bennie en Marcel kwamen erin voor Cor en Alexander. De eerste drie koppels werden gewonnen en zodoende werd de wedstrijd ook gewonnen. Michael en Marcel wonnen met 3-0. Fabian en Bennie wonnen 2x met 3-2. Het laatste koppel werd helaas verloren door Michael en Marcel 3-1. De solo werd ook nog verloren door Fabian met 4-2 van Arjan Konterman.

Het belangrijkste was toch dat Kremer met 3 punten en een 6-4 overwinning huiswaarts kon keren en nog steeds ongeslagen is. Het team staat op een mooie tweede plaats en op zaterdag 28 oktober komt het team Op de Hoek uit Appingedam naar Vroomshoop. De wedstrijd begint om 13.00 in café Kremer en supporters zijn van harte welkom.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›