4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

BV Peatminers laat goede resultaten zien!

Afgelopen weekend had BV Peatminers weer een aantal uitwedstrijden op het programma staan. Daarnaast hadden de allerkleinsten van BV Peatminers een succesvol piraten Peanuttoernooi in Nijverdal. De meisjes van U18 hebben de nummer twee in hun competitie weten te verslaan. Een goed weekend voor BV Peatminers.

Peanuttoernooi The Valley Bucketeers - Nijverdal
Zaterdag begon het seizoen voor de jongste basketballertjes van Peatminers. In Nijverdal had The Valley Bucketeers weer een leuk programma neergezet voor de deelnemers. Het thema was deze keer “Pirates of the Valley Buck”. Alle teams hadden flink hun best gedaan om als stoere piraten op het veld te verschijnen. Na de gezamenlijke warming up begonnen de jongens van Peatminers met hun wedstrijdjes. Voor alle drie jongens was dit hun eerste toernooi! Dat was in het begin goed te zien. Maar al snel wisten de jongens elkaar goed te vinden. Het team won 2 van de 5 wedstrijden. En ook bij het piratenspel (het ‘side event’) deed het team het keurig. Al met al een gezellige en geslaagde start van het seizoen.

Jolly Jumpers V18 – Peatminers V18 -> 56-62
Afgelopen zaterdag mochten de meiden van U18, aantreden tegen de nummer 2 van de competitie: Jolly Jumpers. De teleurstelling van het vorige seizoen is inmiddels verwerkt en het team was erop gebrand om de overwinning in de wacht te slepen.
Vanaf de tip off werd door beide teams duidelijk gemaakt, dat het een interessante wedstrijd zou worden. De eerste 5 minuten van de gingen gelijk op. De bal vond aan weerskanten het netje en er werd fanatiek gespeeld. Na de time out van Jolly Jumpers werd de wedstrijd naar onze hand gezet. Een 0-10 run was het begin van een solide voorsprong, die niet meer uit handen werd gegeven.
Jolly Jumpers ging tekeer als een briesende leeuw en maakte als een ware kat in het nauw, rare sprongen. Wat ze echter ook probeerden, Peatminers kon alle tactische veranderingen ombuigen naar eigen voordeel.
In een zinderende finale werd duidelijk dat de meiden de winst in de wacht mochten slepen. De wedstrijd werd met een eindstand van 46-62 afgesloten, in het voordeel van Peatminers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›