4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

SDO 2 neemt de rode lantaarn over van DOS-WK 4

Voor de tweede zaterdag achter elkaar moest het tweede team van SDO naar Enschede, deze keer voor een wedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie, DOS-WK 4.

Om 14.00 uur floot scheidsrechter Koster voor het begin van de wedstrijd. SDO beide ploegen hadden in het begin van de wedstrijd moeite om de korf te vinden. Na een minuut of 5 wist SDO de score te openen, waarna beide ploegen iets makkelijker tot scoren kwamen. Tot 2-2 ging het gelijk op. Vanaf dat moment ging SDO wat effectiever met de kansen om en wist het op een 2-5 voorsprong te komen. SDO had via lange verzorgde aanvallen de kans om de voorsprong uit te breiden. De uitploeg kon zichzelf helaas niet belonen voor deze verzorgde aanvallen. DOS-WK strafte dit af door de 3-5 op het scorebord te zetten. Voor rust wisten beide ploegen nog één keer de korf te vinden, waardoor er na 35 minuten een 4-6 ruststand op het scorebord stond.

De tweede helft liet SDO het initiatief in de wedstrijd langzaam uit handen glippen. DOS-WK wist bij een stand van 8-8 langszij te komen. Even later kwamen de Enschedeërs zelfs op voorsprong. Een paar minuten voor het einde kon SDO de stand weer gelijk trekken, 9-9. Toch was het DOS-WK dat aan het langste eind trok. Via een afstandsschot werd de eindstand beslist op 10-9. Door deze uitslag geeft DOS-WK de rode lantaarn over aan de ploeg uit Westerhaar.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen ASVD 4, uit Dronten, op het programma. ASVD 4 staat samen met SDO op de laatste plaats, beide ploegen hebben 1 punt. Zaak dus om de punten op Sportpark ’t Twistveen te houden.
Deze wedstrijd zal om 14.00 uur gespeeld worden, net voor de wedstrijd van SDO 1 tegen KCD 1.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›