4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Motorsport

Kaiya Brouwer vice Nederlands kampioen jeugdenduro 2017

Zondag 8 oktober was de finale in Bergeijk om het Nederlands kampioenschap jeugdenduro. Kaiya Brouwer uit Vroomshoop die uitkomt voor het Ariete-Motorex team wist het hele seizoen al hoge ogen te gooien, en ook hier in Bergeijk verliep alles naar wens. Een schitterende route met proef was er gemaakt door het Braboteam waarin alles zat verwerkt. Totaal werden er 6 ronden van een klein half uur verreden. Door de vele regen werd het nog een hele zware Enduro, maar ondanks alles verliep het goed en werd hij vice nederlands kampioen 2017 Jeugdenduro JE2. Kaiya wil heel graag iedereen bedanken die hem gesteund heeft en kijkt uit naar volgend seizoen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›