4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Dammers Witte van Moort hard onderuit

De tweede ronde van de clubcompetitie leverde Damclub Denk en Zet/WvM uit Westerhaar geen wedstrijdpunten op. In Westerhaar was titelkandidaat Schiedam te sterk. Hilberink wees zijn teammaten de weg door grootmeester Meijer te verslaan. De overige Schiedammers waren echter scherper. Invalster Altchoul werd door Kos positioneel weggespeeld, Hessing moest na een goede partij toch zijn meerdere erkennen in oud-wereldkampioen Gantwarg, Wong kreeg na een misser klop van Mbongo en Mol kwam een zwakke opening tegen Heusdens niet meer te boven: een duidelijke 7-13 nederlaag.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›