4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

BV Peatminers laat de velden weer groen kleuren!

BV Peatminers had afgelopen weekend een druk programma voor de boeg. Waaronder vele uitwedstrijden en in eigen sporthal het U10 toernooi. Teams van BV Peatminers hebben de winst naar binnen weten te slepen, hieronder enkele verslagen.

U10- toernooi Peatminers
Inmiddels traditiegetrouw start het basketbalseizoen voor de jeugd onder 10 jaar bij Peatminers in Vriezenveen. Maar liefst twaalf teams streden daar in drie poules om de eer. Met twee teams is Peatminers ook dit seizoen weer goed vertegenwoordigd.
Beide teams speelden vorig seizoen nog bij U8. Nu dus voor het eerst 5 tegen 5 op een groot veld. En dat was even wennen voor beide teams. De meiden maakten het spannend, maar wisten nog geen wedstrijd te winnen. Ook de jongens deden het in alle drie wedstrijden prima. Met een knap gelijkspel pakten ze hun eerste puntje in de U10-toernooicompetitie.

V.B.V. VU18 – Peatminers VU18 27- 89
Afgelopen weekend mocht Vrouwen U18 aantreden tegen V.B.V. Vanaf het begin van de wedstrijd waren Peatminers er op gebrand om te winnen. In het eerste kwart hebben we de tegenstander lang op de 0 weten te houden. We konden in deze wedstrijd als team goed oefenen hoe we de aanvallen moesten lopen. Af en toe lieten de vrouwen een steekje vallen in de verdediging waardoor de tegenstander bij de basket kwam. Ondanks dat Peatminers een paar keer in de wedstrijd iets minder speelde hebben we de wedstrijd ruim gewonnen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›