4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers dames spelen een sterk weekend

Afgelopen weekend had Peatminers thuiswedstrijden. Zowel vrijdag als zaterdag was de Stamper en de semi-permanente hal groen gekleurd. Vooral de dames maakten het verschil en zij wonnen bijna alle wedstrijden. Maar ook de mannen en jongens speelden leuke wedstrijden. Hierbij een verslag van twee van de wedstrijden.

Peatminers V18 – WSV VU18
De meiden U18 mocht vrijdagavond ook de eerste wedstrijd van het seizoen thuis beginnen tegen WSV. De meiden waren er klaar voor. De start van de wedstrijd was voor Peatminers en liep mooi. De aanvallen kwamen mooi uit de verf en de verdediging stond strak zodat WSV moeilijk aan het scoren kwam. Het verdere verloop van de wedstrijd had een wisselend beeld van hele goed periodes met mindere periodes. De punten wisten we in Vriezenveen te houden.
Eindstand 80-30

Peatminers VU14 – WSV VU14
Voor meiden U14 stond de tweede wedstrijd op de planning. Net als de vorige keer begonnen de meiden fel aan de wedstrijd. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, waardoor het een spannende wedstrijd was. We gingen de rust in met een 14-16 achterstand. De meiden waren er op gebrand om de wedstrijd te winnen en begonnen daarom weer goed en gefocust aan het derde en vierde kwart. Ze hebben hard gewerkt als team om de wedstrijd te winnen, daarom was de winst ook meer dan verdiend.
Eindstand 35-34

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›