4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers G-basketbal: gewoon doen!

Bij basketbalvereniging Peatminers in Vriezenveen kan iedereen leren basketballen. Ook als je een beperking hebt. Dan ben je namelijk van harte welkom bij de G-basketbaltraining die iedere woensdagmiddag wordt gehouden in sporthal De Stamper in Vriezenveen van 16.30 tot 17.30 uur.

Deze training is bedoeld voor jongeren tot en met 18 jaar die graag een teamsport willen doen, maar in een reguliere sport niet altijd goed uit de voeten kunnen. En dat is geen enkel probleem bij Peatminers. Deze actieve basketbalvereniging met circa 200 leden weet namelijk als geen ander hoe beperkingen op een leuke manier kunnen worden omgezet in mogelijkheden. Ze zien het als hun missie om binnen een sportieve omgeving iedereen de mogelijkheid te bieden om het maximale uit zichzelf te halen. Prestatie en plezier gaan daarbij hand in hand.

Peatminers heeft al op kleine schaal ervaring opgedaan met een aantal G-sporters en wil vanwege de enthousiaste reacties de activiteiten nu verder uitbreiden om tot een compleet team te komen. De trainingen worden gegeven door ervaren coaches, waaronder een fysiotherapeut. Deze zorgt ervoor dat iedereen ongeacht zijn of haar beperking optimaal mee kan doen en tegelijkertijd individueel wordt uitgedaagd om de conditie, houding en bewegingen te verbeteren. Daarnaast is er veel aandacht voor het sociale aspect van samen sporten: Peatminers is namelijk ook een heel gezellige vereniging.

Een keer kijken of meedoen? Dat kan altijd tijdens de training op woensdagmiddag. Kijk voor meer informatie op www.peatminers.nl of stuur een mailtje naar info@peatminers.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›