4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Teams BV Peatminers presteert goed op eerste wedstrijdweekend

Het eerste wedstrijd weekend was weer een feit. De nieuwe samenstelling van de teams is in het begin van het seizoen is altijd wennen. Maar er was al goed geoefend en dat bracht de volgende resultaten.

Peatminers X12 3 - Risne Stars X12 2 -> 51-26
Afgelopen vrijdag, D-day voor de jongens U12. Nieuw team, nieuwe coaches en de eerste wedstrijd bij het altijd sterke Risne Stars, dus het beloofde een moeilijke wedstrijd te worden, maar niets bleek minder waar. Vanaf de eerste minuut dicteerden de Vriezenveners het spel. Ze liepen al snel uit na een ruime voorsprong. Toch moesten alle 4 coaches de jongens goed bij de les houden, zodat ze continu bleven verdedigen.

Kikkers X12 1 – Peatminers X12 1 -> 18-89
Het seizoen is weer officieel begonnen, dus de jongens van U12-1 mochten ook weer aantreden voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Tegenstander was afgelopen zaterdag de Kikkers uit Borne. Het team uit Borne speelde met meerdere eerstejaars U12 spelers, waar de Vriezenveners reeds een jaar met elkaar in de U12 competitie gespeeld hebben. Dit was direct terug te zien op het veld.
Peatminers is duidelijk goed op elkaar ingespeeld en ze wisten elkaar steeds goed te vinden en hadden een strakke verdediging staan. Tussenstand was 6-55. De tweede helft namen de jongens een tandje terug, waar de verdediging nog wel steeds goed stond. Eindstand 18-89 in het voordeel van de jongens uit Vriezenveen, die vandaag duidelijk een maatje te groot waren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›