4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Paardensport

Uitslagen Bosruiters Den Ham

27 juni reed Alfreda Verwoerd met haar paard Eyecatcher tijdens een dressuurwedstrijd in Den Ham. In de klasse M1 behaalde ze de 1e prijs met 182 punten

Woensdag 5 juli ging Madelon Schulte met Moppie naar het concours in Balkbrug. Ze gingen van start in de klasse L1/L2 in handicap, voor A-, B- en C-pony’s. Beide proeven werden beloond met een 1e prijs. . Zaterdag 8 juli deed ze mee met de kringkampioenschappen. Hier behaalden ze in de L1 een 2de prijs met 198 punten. Daniëlle Sluijer reed vrijdag 7 juli mee tijdens de kringkampioenschappen in Slagharen. Met het paard Happyness reed ze mee in de klasse B-springen. Ze reed 2 foutloze parcoursen en kreeg hiervoor 76,5 en 72 stijlpunten, wat haar een 6e en een 8e prijs opleverde. Hiermee is ze als 3e geplaatst voor de Overijsselse kampioenschappen. Met het paard Higgy Rea reed ze mee in de klasse L1-dressuur. Met 210 en 194 punten behaalde ze een 2e en een 4e prijs. Ook hiermee werd ze als 3e geplaatst voor de Overijsselse kampioenschappen. Met het paard Flintstone ging ze van start in de klasse L-springen. Beide parcoursen had ze een balkje, maar ondanks dat is zo ook in deze combinatie door naar de Overijsselse kampioenschappen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›