4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

De laatste voorronde Krembassy gewonnen door Antoine Feijen, Iwan Terschegget/Geoffrey Meijering

De laatste voorrondes vonden plaats op vrijdagavond 30 juni. Het werden weer spannende wedstrijden en het werd een mooie avond voor de 4 geplaatsten. Deze avond kwamen de deelnemers uit Eibergen, Staphorst, Goor, Emmen, Coevorden, Dalfsen, Hardenberg, Enschede, Geesteren, Almelo, Rijssen, Nijkerk.

Dinand liet ze weer in 7 poules van 5 spelen met 501 best of 5 . Om 0.15 was het toernooi afgelopen en daarna was het hele schema bekend die zaterdagmiddag op fb wordt geplaatst. De hoogste uitgooi deze avond kwam op naam van Iwan Terschegget met 164. Verdere mooie finisches waren Jarno Drent had 160 en 140, Antoine Feijen 146, Mark Jasper 135. Het jeugdtalentje Daan van 11 jaar had de mooiste met 3 dubbels, 40 gooide hij uit d1- d7- d12. Vanaf 8 juli t/m 16 juli gaat het los met de 2e editie van de Krembassy en is het de hele week darten in cafe Kremer. De wedstrijden worden gespeeld via een schema en iedereen heeft bericht gehad hoelaat en tegen wie ze moeten spelen. Iedereen komt op met zijn eigen opkomstmuziek en ze worden naar de baan begeleidt door een walkon girl. Ook alle 40 geplaatste spelers zijn al verzekerd van prijzengeld. De halve finales+finale worden gecalled door een mastercaller en deze zal plaatsvinden op zondag 16 juli. Hier de uitslagen:

12 voorrondes:
A Feijen- N Vos 3-0, C Bosveld- G Otten 3-1, JW Schippers- G Dokter 3-1, N Grooters- C Bloemberg 3-0, M Jasper- C ter Halle 3-0, S Boers- Y Peters 3-2, M Nijeboer- R Hoevenberg 3-0, J Drent-D Beernink 3-1, J Brama- N Schuldink 3-0, N Roosendaal- K Veneberg 3-1, E Wolff- M Luchies 3-1, A Vos- W Guttlich 3-1
Laatste 16:
S Stam- J Drent 4-0, I Terschegget- S Boers 4-0, A Feijen- E Wolff 4-2, M Jasper- JW Schippers 4-0, C Bosveld- N Grooters 4-2, G Meijering-A Vos 4-1, J Brama- N Roosendaal 4-0, M Nijeboer- A Kolenbrander 4-1
Laatste 8:
I Terschegget- S Stam 5-0
A Feijen- M Jasper 5-1
G Meijering- C Bosveld 5-2
J Brama-M Nijeboer 5-3

Halve finales:
I Terschegget- A Feijen 3-4
G Meijering- J Brama 4-2
3e/4e plaats:
J Brama- I Terschegget 3-2

Finale:
A Feijen- G Meijering 4-1
1 Antoine Feijen (Dalfsen)
2 Geoffrey Meijering (Coevorden)
3 Joost Brama (Almelo)
4 Iwan Terschegget (Nijkerk)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›