4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wielrennen

Districtskampioenschap tijdrijden Bornerbroek

Tijdrijden

Dinsdagavond 13 juni vormt Bornerbroek het strijdtoneel voor de districtskampioenschappen tijdrijden Oost-Nederland. In verschillende categorieën rijden vanaf 18.00 uur dames, heren en teams om de prijzen. Met als cruciale vraag: wie kan zichzelf het meeste pijn doen?
Aan de titelstrijd wordt deelgenomen door de beste renners uit Twente, de Achterhoek en het zuidelijk deel van Salland.
Start en finish zijn ter hoogte van café Brockie in Bornerbroek. De eerste renner verschijnt om 18.00 uur aan de start. Tussen 19.00 en 20.00 zijn de allerbeste (elite) dames en heren aan de beurt. De ploegentijdrit vormt de spectaculaire afsluiter van de avond.

Wieleragenda

Een kleine maand later staat nog een mooie wielerevenement op de kalender. Op zaterdag 8 juli wordt in Enter namelijk de Ronde van Twente voor junioren en nieuwelingen verreden. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door wielervereniging De Zwaluwen in samenwerking met de Ronde van Overijssel - Bike Events, net zoals de recente districtskampioenschappen wielrennen begin juni in Groot-Agelo.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›