4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Wandelen

Avondvierdaagse Vroomshoop van 12 -16 Juni 2017

Volgende week start de nieuwe vierdaagse en de weersvooruitzichten zien er goed uit! De loop avonden zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Begin en finish elke avond bij het Punt Vroomshoop. Let op woensdag avond wordt er dus NIET gelopen!

Start tijden algemeen: 10 Km 18.15 uur
2,5 Km 18.30 uur
5 Km 18.45 uur

Exacte start tijden per groep volgen uiterlijk 9 Juni, zodat u niet te vroeg aanwezig hoeft te zijn. Individuele lopers mogen vanaf 18.30 uur vrij starten. Elke avond word er aan het begin, einde en tijdens de route gestempeld bij de stempelposten. Zonder alle 3 de stempels, kan er geen medaille worden gekregen. U moet minstens 3 van de 4 avonden mee lopen om een medaille te krijgen. Voordat u start haalt u dus een stempel, en word u genoteerd op de lijst. Per groep hoeft er maar 1 persoon te komen stempelen. Ook als u klaar bent haalt u weer eens stempel, en meld u zichzelf/groep af. Maandag avond worden er route boekjes uitgedeeld bij de start stempel post. U kunt individueel deelnemen, via school, met een bedrijf, vereniging of stitchting, of een zelfgemaakte groep van vrienden. Ook honden mogen meelopen. Speciaal voor de jonge kinderen, ouderen en minder beperkten is er een 2,5Km afstand. Rolstoelbus en dweilwagen is aanwezig.
De organisatie regelt dit jaar voor alle deelnemers drinken en een versnapering helemaal gratis. Dit hoeft dus niet geregeld te worden door de scholen. Opgeven kan via de website www.4daagse-vroomshoop.nl

Prijzen voor het inschrijven:
Tot en met 11 Juni € 3,50 per deelnemer
Op de start avond zelf € 5,00 per deelnemer

Programma
Maandag Puzzel avond.
In het route boekje vind u een vragenlijst, deze kunt u tijdens het lopen invullen en aan einde van de avond weer inleveren bij de stempelpost. Graag voorzien van naam en groeps nummer ( zie stempelkaart) Hiermee kunt een prijs winnen. Bekendmaking hiervan vrijdagavond na binnenkomst alle lopers.

De route gaat deze avond door de volgende straten (willekeurige volgorde):
Julianastraat-koningin beatrixlaan-nassaustraat-prins bernhardstraat-de koele-hammerstraat-tonnendijk-noorderweg-opgang-dreef -de kamp-lindelaan-1e blokweg–boekweitakkers-vlasakkers-leeuwerikhof–buizerdlaan-fazant-nieuwstraat-seringen-meidoornlaan-wingerd-braamhoek-bremlaan-wingerd-vogelkers-hoofdstraat-wilhelminastraat-nijverheid-het spoor-stationslaan-stobbelaan-plantsoen-marijkestraat-willem de zwijgerstraat- president kennedystraat-van stolberglaan-mauritsstraat-marijkestraat-margrietstraat-dillenburgstraat-irenestraat-linderflier-stobbelaan.
Na vierdaagse kunt u lakens en stokken ophalen voor de donderdag avond.

Dinsdag muziekavond
Deze avond mag u zelf een (vierdaagse) liedje bedenken en instuderen en dit tijdens de route zingen. Bij het drinkpunt zal de Delta piraat live uitzenden en tevens ook jureren voor alle liedjes. Hiermee kunt u een prijs winnen. Bekendmaking hiervan vrijdagavond na binnenkomst alle lopers.In het route boekje staan ook nog liedjes vermeld die u onderweg kunt zingen, voor het echte avondvierdaagse gevoel.

De route gaat deze avond door de volgende straten (willekeurige volgorde):
Julianastraat-linderflier-karel doormanlaan-witte de withstraat-kortenaerplein-plantsoen-flierakkers-churchillstraat-bijvank-flierakkers-prins clausstraat-constantijnstraat-linderveld-johan frisostraat-willem alexanderplein-president kennedystraat-frederik hendrikstraat-van stolberglaan-koninginneweg-flierdijk-zandpad-bosweg-boshoek-hammerweg-marijkestraat-bosweg-bunte-hoekweg-hoofdstraat-koningin beatrixlaan-willem de zwijgerstraat.

Woensdag avond is een rustavond, dan word er niet gelopen. Bij slecht weer is het een optie deze avond in te zetten i.p.v 1 van de andere avonden

Donderdag spandoek avond.
Op de maandag avond kunt u bij het Punt lakens en stokken ophalen om zelf een spandoek te maken. Dit spandoek zal beoordeeld worden door een jury en het leukste spandoek wint een prijs. Bekendmaking hiervan vrijdagavond na binnenkomst alle lopers.

De route gaat deze avond door de volgende straten (willekeurige volgorde):
Julianastraat-hoofdstraat-meulenbelt-nijverhied-stationslaan-oranjestraat-kruidenlaan-penningkruid-hoefblad-watermunt-helmkruid-kamille-vingerhoedskruid-rozemarijn-waterkers-europasingel-puntkolk-hondsdraf-vierzonenweg-separatiepunt-zwolsekanaal-kolkmanweg-sluis-churchillstraat-bevert-linderflier-havenstraat-prinsenkamp-stationslaan-stobbelaan

Vrijdag feestavond
Iedereen mag deze avond verkleed door Vroomshoop lopen. De leukste verklede persoon/groep wint een prijs. Bekendmaking hiervan vrijdagavond na binnenkomst alle lopers. De ontvangst is dit jaar ook bij het Punt. Al het publiek zal een erehaag vormen achter dranghekken, zodat de deelnemers net als bij de Nijmeegse vierdaagse toegejuicht kunnen worden en onder een finish boog door lopen. Ook zullen alle deelnemers worden aangekondigd als ze aankomen lopen, zodat iedereen weet wie er aan komt. Wij willen het publiek vragen om op de fiets te komen, en achter de hekken te blijven. Parkeren kunt u het beste doen op het oude mcc plein of bij de Supercoop. Nadat de lopers binnen zijn kan er op het plein verder worden gefeest, er is een DJ, springkussens, stands en natuurlijk kunt u een drankje kopen. Dus redenen genoeg om nog even te blijven hangen en de rest van de lopers aan te moedigen. De eerste lopers worden terug verwacht rond 19.15 uur, de 10Km lopers komen waarschijnlijk als laatste binnen.

De route gaat deze avond door de volgende straten (willekeurige volgorde):
Julianastraat-marijkestraat-willem de zwijgerstraat-mauritsstraat-van stolberglaan-dillenburgstraat-nassaustraat-emmastraat-wilhelminastraat-koele-hammerweg-wingerd-vogelkers-kamperfoelie-meidoornlaan-gagelhof-bremlaan-lindenlaan-nieuwstraat-esdoornlaan-beukenhoek-hoekweg-elzen-plantanen-eikelaars-grutto-fazant-buizerdlaand-korhoensingel-kwartelhoek-kieviet-wulp-heidehoek-wilgenhoek-bunte-vroomshoopseweg-hammerweg-president kennedystraat-koningin beatrixlaan-seringen

Na ontvangst laatste lopers is de prijsuitreiking op het plein. De medailles kunnen worden opgehaald bij de laatste stempelpost bij het Punt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›