4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers naar Gorinchem

Goba

Afgelopen zaterdag hebben 4 teams van Peatminers een toernooi gespeeld bij basketbalvereniging Goba in Gorinchem. De 'groene delegatie' van om en nabij 60 personen moesten vroeg uit de veren, aangezien de bus om 06:00u zou vertrekken. Het eerste uur was het rustig in de bus maar de sfeer was direct opperbest. De jongens U14 en de meiden U16 konden na afloop van de wedstrijden de beker in de hand nemen en wonnen alle wedstrijden. De jongens U16 en meiden U18 hebben leuke wedstrijden gespeeld en hebben veel ervaring opgedaan.
Al met al een geslaagde dag!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›