4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Sportlust sluit seizoen af op verdienstelijke 8e plek

Op een warme lentemiddag mocht Sportlust aantreden voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in en tegen Almelo. De ploegen deelden de punten.

Sportlust begon niet helemaal geconcentreerd aan de wedstrijd waardoor de wedstrijd rommelig begon. Dit leverde de eerste 20 minuten een matige wedstrijd op, SV Almelo kon ook geen vuist maken in de wedstrijd. Na de eerste 20 minuten kwam Sportlust beter in de wedstrijd, dit leverde veel kansen op voor de uitploeg alleen deze werden niet gemaakt. Na al die gemiste kansen van Sportlust kwam Almelo eenmaal voor de goal met een goede voorzet, deze voorzet werd verwerkt door een Sportlust-verdediger in eigen doel: 0-1.

Sportlust wist zich wel te herpakken in de wedstrijd. Kans na kans werd gemist, tot aan de 35e minuut. Een goede lange bal van Allard Hankamp bereikte zijn jongere broertje Dinand Hankamp die een strakke voorzet afleverde voor het doel van Almelo. Deze voorzet werd ook door Almelo in eigen doel verwerkt. Ze was het weer snel 1-1 door twee eigen doelpunten. Dit was tevens de rust stand.

Na de thee was Sportlust de betere partij alleen kon het verschil niet worden gemaakt. Dinand Hankamp leek kort voor tijd toch de 1-2 nog te maken, maar zijn goal werd teruggefloten vanwege buitenspel. De wedstrijd bloedde daarna langzaam dood en eindigde in een gelijkspel.

Sportlust Vroomshoop heeft een knappe prestatie geleverd door zich rechtstreeks te handhaven in de 4e klasse A op plek 8 met een zeer jong team.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›