4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Den Ham 1 bezorgt trainer Niks en speler Nijzink een onwaardig afscheid

Den Ham speelde zich afgelopen weekend reeds veilig in deze competitie en had, evenals de tegenstander uit Zwolle, nog een kleine kans om de 3e periode titel in de wacht te slepen. Maar die kans was echter al na een tiental minuten verkeken: een beroerde start en twee tegendoelpunten.

Knullig balverlies op de achterlijn stelde Be Quick’28 in de gelegenheid om de 0-1 te scoren. Opnieuw 5 minuten later was het zelfs al 0-2 voor de Zwollenaren.

Den Ham rechtte de rug echter en kwam slechts 3 minuten later op 1-2 door een prachtig genomen vrije trap van Tim Nijzink. Even was er daarna nog hoop op een beter resultaat maar de 1-3 in de 38e minuut gaf de doorslag.

Na de pauze wist Be Quick’28 zelfs uit te lopen naar een 1-6 uitslag. Onder andere Sander Aarten van Be Quick’28, die met 3 doelpunten topscorer was deze wedstrijd, werd enkele malen geen strobreed in de weg gelegd. Toch een puntje van aandacht voor de Hammenaren voor komend seizoen op achterin de boel wat vaker dicht te houden.

Door de winst van Be Quick’28 en het verlies van Sparta Enschede pakten de Zwollenaren de 3e periode titel in de 2e klasse H, waardoor ze in de nacompetitie 2 wedstrijden moeten spelen tegen DETO uit Vriezenveen. Voor Den Ham zit het seizoen erop. Op een keurige, veilige, 10e plek op de ranglijst wordt de huidige competitie afgesloten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›