4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Emotionele Harold Kivits stopt na liefst 17 seizoenen Vroomshoopse Boys 1

Voor aanvang van de wedstrijd van afgelopen zaterdag thuis tegen Hulzense Boys werd door voorzitter Dick Netters van Vroomshoopse Boys afscheid genomen van aanvoerder Harold Kivits,.. een typische Vroomshoopse Boysspeler. Het werd een emotioneel, maar mooi moment.

Door de gele kaart tegen vv Bennekom een week daarvoor was de gedreven 34-jarige middenvelder geschorst en kon hij dit belangrijke thuisduel niet meespelen. Voorzitter Netters, die als voorzitter van de Vroomshoopse voetbalvereniging in de eerstvolgende ledenvergadering zijn voorzittershamer neerlegt, memoreerde de afgelopen 17 seizoenen en meer dan 450 wedstrijden. waarin Harold Kivits als technische middenvelder het toonbeeld van onverzettelijkheid was en zich een voorbeeld voor de jongere medespelers toonde.

Harold Kivits kreeg een attentie en zijn vrouw Erin een bos bloemen als blijk van grote waardering. Ook kreeg de zichtbaar geroerde aanvoerder een ovationeel applaus van het dankbare Boys-publiek. Voor Harold Kivits wordt nog een speciale afscheidswedstrijd aan het eind van dit seizoen georganiseerd. Zijn laatste competitieduel speelt Kivits overigens aanstaande zaterdag in het Gelderse Doorwerth tegen DUNO D.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›