4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Zes-puntenduel levert vv Den Ham volle buit op

In een echt zes-puntenduel tegen WVF uit Westenholte trok Den Ham na afloop van de wedstrijd zeer verdiend met de volle buit richting De Rohorst.

De eerste 20 minuten kwam Den Ham goed uit de startblokken waarbij het publiek zich af vroeg wanneer het overwicht zou leiden tot doelpunten. De volgende 5 minuten echter lukte er ineens bar weinig meer, onverklaarbaar, waarbij de toeschouwers het onheil voor de Hammer ploeg voelden naderen. Een terecht toegekende strafschop door de uitstekend leidende arbiter Simmelink uit Haaksbergen bracht WVF dan ook de plotselinge 1-0 voorsprong. Den Ham was van slag en het was aan de uitstekende doelman Rick van de Belt van Den Ham te danken dat de 2-0 niet viel.

Na de pauze kwam Den Ham prima uit de startblokken. Een voorzet uit een afgeslagen hoekschop werd door Tom Hallink overtuigend binnen gekopt.

Hierna was WVF compleet van slag, hetgeen door de Hammenaren prima werd afgestraft. In de 74e minuut, bij vermeend buitenspel van Den Ham, liet de assistent leidsman van WVF gedecideerd de vlag naar beneden, waardoor Roy Zorgdrager al lachend kon oprukken naar het doel van WVF, waar naast doelman te Wiele alleen nog 2 Hammer spelers stonden. Thomas Remmink was de gelukkige die de bal binnen mocht schieten, 1-2.

Slechts een paar minuten later haalde Dion Reijnen van WVF zijn eigen ploeg helemaal onderuit. Verbaal gaf hij te kennen hoe hij dacht over de leidsman van deze middag. Die loste het prima op, gaf zelfs geen geel en sprak de captain van WVF vermanend toe. Gelijk daarna was er door onoplettendheid in de WVF achterhoede, na een voorzet van Michel Kamphuis de 1-3 voor Den Ham door Roy Zorgdrager en was de wedstrijd gespeeld.

Den Ham speelde de partij gecontroleerd uit opnieuw met enkele uitstekende safes van doelman van de Belt en kon met de volle buit naar Den Ham. Door deze overwinning passeerden de Hammenaren de tegenstander uit Westenholte op de ranglijst en vinden we de ploeg terug op een keurige 8e plek op de ranglijst met alle opties voor klassenbehoud in eigen hand.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›