4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Erg matig Sportlust verliest van Borne

Nadat er vorige week een onnodige en onterechte, nipte nederlaag werd geleden bij Sportclub Overdinkel kwam vandaag directe concurrent Bvv Borne op bezoek. Na een gelijk opgaande eerste helft waren de bezoekers de tweede helft op alle fronten beter en won het terecht met 0-3.

Sportlust startte goed en fel aan de wedstrijd en creëerde de eerste 10 minuten enkele goede kansen. Tim Spoor wist na een paar minuten door de Bornse defensie te glippen, maar vanaf links de bal niet in het doel te krijgen. Kort daarna leek Lennard de Leeuw zijn eerste treffer in Vroomshoopse dienst te maken, maar hij wist een afvallende bal net niet tussen de palen te werken. Na een kwartier wist Borne iets beter in de wedstrijd te komen en gevaarlijk te worden met enkele corners en verre inworpen. Gescoord werd er echter niet in de eerste helft waardoor er gerust kon worden met een 0-0 stand.

De tweede helft begon Sportlust niet scherp wat leidde tot een vroege 0-1. Een inworp werd op het hoofd van de spits gegooid die de bal tussen twee Sportlust verdedigers in binnen kon koppen. Vier minuten later was het wederom Borne dat uit een dode spelsituatie wist te scoren. Een cornerbal werd achter de al dan niet gehinderde doelman van Sportlust geknikt. Deze vroege 0-2 achterstand in combinatie met het gegeven dat Borne in elke linie feller was, leidde er toe dat de wedstrijd al vroeg in de tweede helft beslist was. Een kwartier voor tijd kreeg Dinand Hankamp nog de kans om de aansluitingstreffer te maken, maar hij moest een lange weg afleggen richting het Bornse doel en zag zijn inzet gekeerd worden door de goalie van Borne. In de slotminuten van de wedstrijd wist de uitploeg zelfs nog een derde te maken waardoor de eindstand van 0-3 op het scorebord kwam te staan.

Volgende week heeft Sportlust de kans zich te revancheren voor deze erg matige wedstrijd. Het gaat dan op bezoek bij nummer 2 KVV Losser.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›