4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Motorsport

Sterke seizoensopener voor Kaiya Brouwer

Kaiya Brouwer, Westerbork

Zaterdag 25 maart ging het Open Nederlands Kampioenschap Jeugdenduro van start in Westerbork. Voor Kaiya Brouwer was het tot op de laatste dag nog onzeker of hij wel van start kon gaan. Een ontstoken schouder speelde hem parten. Vrijdagmiddag laat nog een echo gemaakt en alles in laten tapen, en Zaterdag vol goede moed van start proberen te gaan met flink wat pijnstillers.

Voor Kaiya is dit zijn eerste seizoen dat hij het Ariete-Motorex Enduro team gaat vertegenwoordigen. Hij hoopt er natuurlijk op om met zijn team mooie successen te boeken dit seizoen. In de wintermaanden heeft Kaiya een goed voorbereiding gehad zowel conditioneel als rij-uren en keek er dus naar uit.

Meteen vanaf de eerste proef was het al duidelijk in Westerbork. Het tempo van Kaiya was dusdanig hoog dat hij gewoon mee kon draaien met de top. Kaiya moest heel diep gaan, maar weet dit de hele wedstrijd vol te houden en sluit de eerste ONK af op een zeer verrassende en dik verdiende 2e plaats. Over 2 weken gaat het kampioenschap verder in Rilland.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›