4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

Amicitia viert 75-jarig jubileum.

Korfbalvereniging Amicitia Vriezenveen 75 jaar

Op 21 maart 2017 bestond korfbalvereniging Amicitia officieel 75 jaar. Dit werd gevierd met een receptie, waarbij o.a. ereleden, oud-trainers, collega sportverenigingen en sponsoren waren uitgenodigd. Na een inleidend woordje door Bas Dragt van de jubileumcommissie, onthulden de ereleden het jubileumcadeau (foto van alle leden) en kregen zij het jubileumspeldje opgespeld en de jubileumfoto uitgereikt. Daarna was het tijd voor de sponsoren. Onze hoofdsponsor Toyota Klaas Drent kreeg als eerste sponsor ook een ingelijste foto.

Voorzitter Gerard Nijkamp vertelde kort over het ontstaan van Amicitia, een sportclub waarbij Vriendschap en Sportiviteit voorop staan. De KNKV-Oost voorzitter Joop van Essen bedankte Amicitia voor de grote inzet in het kader van ledenbehoud en ledenwerving en bestuurslid scheidsrechterszaken, Antoine Pannen kreeg het KNKV certificaat arbitrage-proof uitgereikt. Wethouder van Abbema van gemeente Twenterand prees de vereniging voor haar sportieve prestaties, maar ook voor het plan om zonnepanelen te laten plaatsen. Amicitia kan terugkijken op een goed bezochte receptie! Een goed begin van de jubileum activiteiten later in de week!
Op vrijdagavond waren er voor de jeugd van Amicitia diverse activiteiten in het clubgebouw en met name het galafeest viel erg in de smaak bij de jeugd.
Op zaterdagmiddag probeerden de seniorenspelers hun kennis en kunde over te brengen op de jeugdspelers via een clinic en door de schitterende weersomstandigheden was het voor alle leden een prachtige middag. Als verassing marcheerde tegen halfvier de Vriezenveense Harmonie het korfbalterrein op en bracht een aubade aan de jubilerende vereniging, waarbij het clublied veel bijval kreeg. De jubileumweek werd afgesloten met een spetterend feest voor iedereen die Amicitia een warm hart toedraagt. De avond werd muzikaal opgeluisterd door dj Thommus en een gastoptreden van Martin Dams. Al met al was het een zeer geslaagde jubileumweek.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›