4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Start negende hardloopclinic AVT op zaterdag 11 februari

Op zaterdag 11 februari 2017 start de hardloopclinic van Atletiekvereniging Twenterand voor de negende keer op Het Lageveld in Wierden. Doel van de clinic is om in ieder geval te trainen voor de Twenterandrun op 2 juni in Vriezenveen en/of de Wiezoloop een paar weken later in Wierden.

Trainen met een ander doel kan natuurlijk ook een reden zijn om mee te doen. Conditie verbeteren? Afvallen? Een nieuw persoonlijk record? Ontstressen? Tot de Nek in de Drek? Strongsisterrun of strongmanrun? Lange afstand (halve marathon)? Techniek verbeteren? Of gewoon gezellig met z’n allen plezier hebben? Welk doel je ook nastreeft, het draait tijdens de clinic vooral om het samen sporten!

In de hardloopclinic is plaats voor iedereen. Jong en oud, dik en dun, ervaren sporters en absolute starters. Iedereen krijgt de mogelijkheid om in een eigen tempo het hardlopen op een verantwoorde manier onder de knie te krijgen.

Tijdens de clinic leer je hoe je je conditie kunt verbeteren en uithoudingsvermogen kunt vergroten. De trainingen vinden plaats in groepen. Elke groep kent een eigen niveau met een eigen trainer.
Wanneer: Vanaf 11 februari 2017, iedere zaterdagochtend van 9.30-11.00 uur.
Waar: Recreatiepark 'Het Lageveld', Vriezenveenseweg 57 in Wierden.

Meer informatie en opgeven kan via: www.av-twenterand.nl/clinic.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›