4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Bertus Wetering nieuwe voorzitter Medusa Vroomshoop

Onlangs is tijdens de Algemene Ledenvergadering Bertus Wetering gekozen tot nieuwe voorzitter van Volleybalvereniging Medusa Vroomshoop. Hij neemt de hamer over van Hugo Karsten die acht jaar lang deze functie bekleedde. In deze acht jaar is Medusa verder uitgegroeid tot een gezonde vereniging met veel jeugdleden. “Ik heb de afgelopen acht jaar met ontzettend veel plezier mijn tijd en energie in Medusa gestoken”, aldus Karsten. “Ik ben er van overtuigd dat we in Bertus Wetering een meer dan volwaardige opvolger hebben gevonden die met dezelfde gedrevenheid deze mooie vereniging zal gaan leiden”.

Wetering heeft als volleyballiefhebber erg veel zin in deze nieuwe uitdaging: “We zijn als vereniging trots op wat er nu staat. We hebben een aantal zeer talentvolle teams, die wij koesteren.” Wetering vervolgt: “Daarnaast zijn er de seniorenteams die elke week met veel enthousiasme trainen en wedstrijden spelen. We blijven hard werken om voor alle leden de meest ideale voorwaarden te scheppen zodat iedereen zijn of haar sport optimaal kan beoefenen.” Volleybalvereniging Medusa telt rond de 100 leden. Het Dames 1 team speelt op dit moment in de eerste Klasse B.

Foto: Bertus Wetering (rechts) neemt als nieuwe voorzitter van Volleybalvereniging Medusa de hamer over van Hugo Karsten.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›